MEDICINAAL GELOOIDE SCHAPENVACHT

Heerlijk zachte merino schapenvacht voor je baby of kindje om op te liggen. Je kan hem gebruiken op de grond, in de box of in het bedje.

Deze schapenvacht is medicinaal gelooid wat inhoud dat er geen chroom en aluminium zijn gebruikt bij het looien. Deze methode heet ook wel Relugan.

De lamsvacht is geschoren op ca. 30 mm.
Een schapenvacht (-lamsvel) is heerlijk om op te liggen omdat de zachte wol warmte regulerend is; warmte absorberend in de zomer en warmte gevend in de winter.

De natuurlijk lanoline die wol bevat zorgt ervoor dat dit lamsvacht een antibacteriële werking heeft. Daardoor hoeft wol niet vaak gewassen te worden; het heeft een zelfreinigende werking.

Deze vacht is wasbaar maar we raden aan om hem niet te vaak te wassen omdat dat wol zichzelf reinigt, even uithangen in de ochtenddauw is een weldaad voor de wol.

Was instructies worden bijgeleverd, daarnaast zijn er in onze webshop ook speciale ecologische wolwasmiddelen verkrijgbaar voor het wassen van wol.

De vacht wordt geleverd in een mooi biologisch katoenen meeneem zakje zodat hij ook mee op reis kan.

Maat : 80 - 90 cm

Kleur : Baby vachten worden niet gekleurd of gebleekt. De gelige kleur ontleend de vacht aan de manier van looien en het soort vacht. Er kunnen verschillen in kleur zijn per vacht.

 

Medicinale schapen vacht

€ 66,00

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen